torstai 11. tammikuuta 2018

Uusi alku

Hei kaikki vanhat ja uudet lukijat! Vanhat lukijat saattaa vielä muistaa, kuinka viimeksi kirjoitellessani opiskelin  amk:ssa, olin juuri ostanut toisen hevosen, sekä kävin töissä. Tuolloin kirjoitteluni alkoi olla jo erittäin satunnaista, joten päätin silloin laittaa blogin "hetkeksi" kokonaan jäihin. Kohta on tullut vuosi siitä kun sain koulun taputeltua lopullisesti ja matkan varrella kerkesi muuttua työpaikka ja se vasta ostettu hevonenkin on jo vaihtunut. Näin pitkän tauon jälkeen päätin piilottaa kaikki vanhat (ja erittäin suurta myötähäpeää aiheuttavat) postaukset ja aloittaa ihan puhtaalta pöydältä.

Kaiken edellä mainitun lisäksi pihaan on noussut uusi hevostalli (joskin vielä keskeneräinen), jonka seurauksena perustin myös vastottain toiminimen. Lisäksi pihapiiriin on muuttanut kaksi uutta turpaa, mutta luojan kiitos ne ei ole minun omia! No mutta, entäs Lords? Viime vuosi meni ratsastuksen suhteen melko hyvin. Valmentauduttiin paljon, käytiin leirillä ja startattiin useampi luokka (1&2 tasoa heC-heB ja pari esteluokkaakin mentiin) ja kehitystä tapahtui paljon niin ratsastajassa kuin hevosessa. Paljon se antaa, mutta paljon se myös ottaa. Tästä lisää sitten omassa postauksessaan.


Kesän leirille menin tosiaan yhden hevosen omistajana, sillä olin juuri myynyt täälläkin vilahtaneen Bellan (tällekin aiheelle pyhitän ihan oman postauksen). Leirillä kävi pieni "vahinko" ja kotimatkalla trailerissa seisoikin sitten kaksi hevosta.. Felixin kanssa on treenattu kesästä asti ja kehitystä tapahtuu sielläkin suunnalla ihan kivasti, mutta töitä on vielä todella paljon, että ollaan edes kuljettu murto-osa siitä matkasta mitä olisi tarkoitus.


Mutta tämä saa nyt riittää ensimmäiseen postaukseen. Tarkoituksena olisi tosiaan ruveta kirjoittelemaan tänne elämästä pientallin pyörityksessä kaiken tämän hässäkän ohella, sekä jonkinmoisia treenipostauksia omien hevosten kanssa. Näiden lisäksi sitten tietysti yleistä höpinää siitä mikä ilostuttaa/huolestuttaa/vihastuttaa juuri sillä hetkellä. Tarkoituksena olisi myös joskus kirjoitella hieman pilkettä silmäkulmassa niistä asioista jotka olisi kannattanut tehdä toisin. Minä opin ne kantapään kautta, mutta toivottavasti joku muu oppii ihan vain varoituksesta!

p.s. Pahoittelut tuosta silmää hivelevän hyvälaatuisesta bannerista, korjaan sen asap.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti